fbpx

Bedste weekendophold med børn 2022

De fleste forældre nyder at tage væk hjemmefra for at dedikere al deres tid til børnene. Det er lige præcis det, som et weekendophold med børn er godt til. Her på siden har vi gjort det nemt for alle børnefamilier at få et godt overblik over alle de bedste weekendophold med børn.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Weekendophold

3/5

Drømmer du om et vidunderligt weekendophold med dit livs kærlighed eller en god veninde? Så vil vi anbefale at du tager et kig på de mange gode gavekorts fra Go Dream, som gælder til et utal af danske kroer og hoteller.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Fru Larsen Hotel
Leonora Holidays

Fru Larsen Hotel

4/5

Nyd et formidabelt ophold med gastronomi og god atmosfære i centrum hos Fru Larsen Hotel. Deres dygtige kokke og tjenere vil give dig en fantastisk oplevelse som man i sig selv gerne vil rejse langt for at opleve. Derudover er hotellets nordiske og minimalistiske indretning også noget at se frem til at omgive sig med.

Laveste pris for 2 personer: 2.190 kr.

Skrøbelev Gods
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods

4/5

Skru helt op for romantikken på Skrøbelev Gods. Værelserne er store og elegante. Der er ikke børnesenge, men god plads til ekstra opredninger på værelserne. På godset findes der skønne værelser med spabade. Hvis du ønsker at holde et stort, smukt og romantisk bryllup, så kan godset danne de smukkeste rammer for din store fest.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

Filskov Kro
Leonora Holidays

Filskov Kro

3/5

Filskov Kro har det perfekte ophold til dig der nyder at tilbringe tid på en hyggelig dansk kro, spise dejlig mad og gå nogle hyggelige ture. Er du den aktive type har Filskov kro mange gode tilbud til dig i form af træningscenter og adgang til golfbaner og tennisbaner.

Laveste pris for 2 personer: 1.916 kr.

Broholm Slot
Leonora Holidays

Broholm Slot

3/5

Broholm Slot er det perfekte valg, hvis der er ønsker om teambuilding eller møder. Det er naturligvis også muligt at overnatte på et af de betagende flotte værelser. Man kan ikke undgå at føle sig lidt adelig. Indretningen er gennemført ned til den mindste detalje. Restauranten byder på smukt anrettede retter, der kæler for smagsløgene.

Laveste pris for 2 personer: 2.990 kr.

Skovdal Kro
Leonora Holidays

Skovdal Kro

3/5

Skovdal Kro ligger skønt på en bakke med udsigt udover en flot sø og ikke langt fra de historiske Jellingsten som bestemt er et besøg værd når nu man er så tæt på dem. Under dit ophold på Skovdal Kro kan du se frem til dejlig mad og hyggelige stunder.

Laveste pris for 2 personer: 1.796 kr.

Norsminde Kro
Leonora Holidays

Norsminde Kro

4/5

Norsminde Kro er en helt fantastisk dansk kro med alt hvad der tilhører, her finder du den helt rette stemning og atmosfære. Derudover er der vidunderlig mad i restauranten og flotte vandrestier lige ude for kroens dør, som vil være oplagte at gå på inden eller efter den dejlige middag om aftenen.

Laveste pris for 2 personer: 2.396 kr.

Kobæk Strand Hotel
Leonora Holidays

Kobæk Strand Hotel

3/5

Kobæk Strand Hotel har en helt perfekt beliggenhed direkte ud til havet og med udsigt til Storebæltsbroen samt havudsigt fra restauranten og flere værelser. Med et ophold til Kobæk Strand Hotel kan du se frem til hyggelige stunder og kvalitetstid.

Laveste pris for 2 personer: 1.398 kr.

Hotel Residens Møen
Leonora Holidays

Hotel Residens Møen

3/5

Hotel Residens Møen er et fantastisk hotel med store rummelige værelser og en dejlig beliggenhed ned til bugten og en central placering i byen, så den gode gåtur er aldrig langt væk. Glæd dig til et fantastisk ophold på Hotel Residens Møen.

Laveste pris for 2 personer: 111 kr.

Ny Øbjerggaard Gods
Leonora Holidays

Ny Øbjerggaard Gods

3/5

Ny Øbjerggaard Gods er et rigtig eventyrligt og elegant gods med flotte omgivelser indendøre samt en dejlig have og privat skov lige ude for hoveddøren, hvor en god gåtur er garanteret. Se frem til et vidunderligt ophold på Ny Øbjerggaard Gods.

Laveste pris for 2 personer: 1.089 kr.

Den Gamle Arrest
Leonora Holidays

Den Gamle Arrest

2.5/5

Den Gamle Arrest i Ribe ligger helt central i midten af den gamle bydel lige ud til den store smukke domkirke, her er rig mulighed for at nyde byens hyggelige caféer og butikker under opholdet. Se frem til en velsmagende middag på dette ophold.

Laveste pris for 2 personer: 2.599 kr.

Femø Kro
Leonora Holidays

Femø Kro

2.5/5

Femø Kro emmer af nostalgi og atmosfære, her får du straks den helt rette kro stemning og en hjertelig velkomst. Maden på kroen er ligeledes i særklasse ligesom det er tilfældet med havudsigten fra kroens restaurant samt terrasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.300 kr.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Det 4-stjernede Hotel Marienlyst uden for Helsingør er det oplagte sted at tage hen på et dejligt weekendophold. Det hyggelige hotel ligger perfekt lige ud til kysten ved Øresund. Stedet har 158 værelser, og forplejningen varetages af restauranten og baren. Desuden byder hotellet på kasino og natklub og en pool, en sauna og andre spa-oplevelser. Privat strand.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Skal du på weekendophold, så kan du fint gøre det på det smukke Kurhotel Skodsborg. Her kommer du til at bo tæt på Øresund i en flot hvid bygning. Det 4-stjernede hotel rummer 83 værelser, en restaurant og en bar. Desuden byder spa-området blandt andet på en indendørs pool og diverse spa-oplevelser. Der er mulighed for behandlinger. Transport til og fra lufthavnen.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Hotel Viking Spa Og Wellness
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Tag på weekend på det dejlige Hotel Viking Spa & Wellness, når du virkelig skal forkæles. Stedet råder over et spa- og wellness-område på hele 2.700 m2. Her er det bare om at nyde livet og gøre noget godt for din krop og dit sind. Desuden klarer hotellets restaurant og bar for din forplejning. Du kommer til at bo tæt på stranden, hvor du kan bade og gå tur. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Steigenberger Alsik
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Steinberger Alsik Hotel & Spa er lige i øjet til et dejligt weekendophold. Det eksklusive 4-stjernede hotel har 190 værelser og 3 restauranter. Desuden bydes der på et meget omfattende wellness-område. Der er en udendørs og en indendørs pool og diverse spa-faciliteter. Du kan også træne på stedets motionscenter. Benyt også den nærliggende strand. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Himmerland Golf Og Spa Resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Himmerland Golf og Spa er det perfekte sted for et dejligt weekendophold. Det eksklusive 4-stjernede hotel rummer 60 gode værelser, 3 restauranter og en bar. Desuden råder stedet over en golfbane. I spa-området er der diverse spa-faciliteter og en indendørs pool. Du har alle muligheder for at forkæle dig selv her. Stedet er velegnet for enlige, par og familier. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Fjordgaarden
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

På Hotel Fjordgaarden kan du booke et dejligt weekendophold, når du trænger til en pause fra hverdagen. Her står den på fred og ro og forkælelse. Restauranten byder på traditionelle danske retter. Det omfattende spa-område byder på diverse spa-oplevelser. Du kan også træne på stedets motionscenter. På taget finder du en dejlig udendørs pool. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

Hotel Thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hotel Thinggaard i Thy er et hyggeligt sted at tage på weekend til. Det 3-stjernede hotel rummer 32 værelser og et forretningscenter med mødelokaler. Samtlige værelser er med privat badeværelse. På hotellet er der en restaurant og en bar. Omkring hotellet er der en have og terrasse. Stedet er velegnet til enlige, par, familier og business. Kæledyr er velkomne. Gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Book et skønt weekendophold på det store 4-stjernede Hotel Vejlefjord. Herfra har du den mest forrygende udsigt, og selve hotellet er stort og smukt. Det tidligere sanatorium rummer 116 smagfuldt indrettede værelser, restaurant og bar. Desuden finder du et virkelig stort wellness-område, der byder på diverse spa-faciliteter. Du kan også træne på stedets motionscenter. Fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Tag på weekendophold på det eventyrlige Kokkedal Slot Copenhagen. Det eksklusive autentiske slotshotel er indrettet tro imod dets historie. Slottet er oprindeligt fra det 18.århundrede, og det mærkes i den behagelige stemning. Der findes værelser af forskellige størrelser og flere spisesteder på slottet. I wellness-området er den swimmingpool og mulighed for behandlinger. Omkring slottet ses en smuk slotspark.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus er et oplagt sted at tage på weekendophold til. Her kan du slappe af og nyde livet med god forplejning og forkælelse. Det 4-stjernede hotel rummer 38 rummelige værelser, restaurant og bar. Desuden er der et wellness-område med blandt andet pool og diverse spa-faciliteter. Du kommer til at bo tæt på stranden, hvor du kan bade og gå tur. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Bestil et dejligt og afslappende weekendophold på Fakkelgaarden fra 1992. Her er en behagelig stemning overalt. Fra det hyggelige hotel har du udsigt til Flensborg Fjord. Den internationalt anerkendte restaurant byder på et alsidigt menukort. De rummelige værelser er lys og venlige indrettet i nordisk stil. Stedet rummer 26 værelser i forskellige størrelser og med forskellige faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

Hotel Bretagne
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Det hyggelige Hotel Bretagne Badehotel i Hornbæk er der perfekte rammer for et godt weekendophold. Herfra får du en overdådig udsigt ud over Kattegat. Det 3½-stjernede hotel på toppen rummer 23 smagfuldt indrettede værelser og 3 mødelokaler. Der findes også en glimrende restaurant og bar. Stedet er velegnet for enlige, par og familier. Der er gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Benniksgaard Hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Bestil dit næste weekendophold på Benniksgaard Hotel. Her er en behagelig stemning og god service. Hotellet rummer 55 værelser, og fra nogle af dem er der en pragtfuld udsigt ud over Flensborg Fjord. Desuden er der en glimrende restaurant og en bar. Omkring hotellet er der en golfbane, en have og terrasse. Kæledyr er velkomne. Der er gratis Wi-Fi og parkering på stedet.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hotel Koldingfjord
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Tag til Hotel Koldingfjord, når du trænger til et dejligt weekendophold. Fra det smukke hotel i de smukke omgivelser er der en pragtfuld udsigt ud over Kolding Fjord. Det 4-stjernede hotel indeholder 132 værelser, restaurant og bar. Desuden råder det over et velfungerende forretningscenter. Stedets wellness-område omfatter en indendørs pool og et motionscenter. Gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Comwell Kellers Park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Book et herligt weekendophold på det store smukke Comwell Kellers Park. Det eksklusive 4-stjernede hotel er indrettet i en stor bygning, der oprindeligt er fra 1901. Hotellet er smagfuldt indrettet tro mod stedets historie. Der er 134 værelser på hotellet. Desuden findes der 2 restauranter og en bar. I spa-området er der blandt andet en indendørs pool og spa med fuld service. Du kan træne på stedets motionscenter.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Comwell Kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Tjek ind på et dejligt weekendophold på det smukke Comwell Kongebrogaarden med den unikke beliggenhed. Det eksklusive 5-stjernede hotel ligger lige ud til vandet, som kan ses fra hotellet. Stedet rummer 62 skønne værelser med privat badeværelse. Restauranten byder på et alsidigt menukort. Du får adgang til en indendørs pool og motionscenteret. Hyg dig også på tagterrassen. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Comwell Borupgaard
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Book et dejligt weekendophold, når du gerne vil lidt væk hjemmefra. Den tidligere herregård, der er lavet om til et eksklusivt spa-hotel har, hvad der skal til for at give dig en herlig weekend. Det 4-stjernede hotel er velegnet til enlige, par og familier. Der er 149 værelser på hotellet, og det indeholder både en glimrende restaurant, et godt spa-område og fitness-faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

Helnan Marselis Aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

I Aarhus kan du tjekke ind på det hyggelige Helnan Marselis Hotel. Det er ideelt til et dejligt weekendophold. Det ligger tæt på vandet, som flere værelser har udsigt til. Det store hotel rummer 163 gode værelser. Desuden er der en restaurant og en bar med lounge. Det flotte wellness-område byder blandt andet på en indendørs pool og et motionscenter.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Hotel Amerika
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Book et dejligt weekendophold på det hyggelige Hotel Amerika i Hobro. Det er et eksklusivt hotel, der ligger i et smukt skovområde. Hotellet rummer 68 gode værelser, og der er restaurant og bar med lounge på stedet. Desuden byder hotellet på et forretningscenter og nogle gode fitness-faciliteter. Omkring hotellet er der en hyggelig have og en terrasse. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

Kolding Hotel Apartments
Hotels.com

Kolding Hotel Apartments

4/5

Tag på et dejligt weekendophold på Kolding Hotel Apartments. Her er der hele lejligheder i stedet for hotelværelser, og det giver dig/jer nogle fleksible muligheder. Det moderne lejlighedshotel ligger fint ud til Slotsøen. Der er 73 lejligheder på stedet, som også byder på morgenmad og en bar. Desuden er der en fin tagterrasse. Kæledyr er også velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

Hotel Faaborg Fjord
Hotels.com

Hotel Faaborg Fjord

3/5

Hotel Faaborg Fjord er et oplagt sted at tjekke ind på et weekendophold. Værelserne er hyggelige og farverige. På hotellet er der en glimrende restaurant og en bar. Der er også adgang til hotellets fitnesscenter. På den nærliggende strand råder hotellet over et privat stykke strand. Stedet er velegnet til et weekendophold for enige, par og familier. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Ruths Hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Tag til Skagen på et dejligt weekendophold på Ruths Hotel. Stemningen på hotellet er hyggelig af afslappet. På hotellet er der 52 værelser, to restauranter og en bar med lounge. Desuden kan du besøge stedets spa-område, hvor der er pool og diverse spa-oplevelser. Benyt også stedets motionscenter. Kæledyr er også velkomne på Ruths Hotel. Der er gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Bo ved Kastrup Lufthavn, når du tjekker ind på Clarion Hotel Copenhagen Airport. Her kan du tage et dejligt weekendophold på det nye høje hotel. Det flotte lufthavnshotel rummer 605 værelser. Det indeholder også nogle restauranter og en bar. Desuden er der et godt fitnesscenter, så du kan holde din træning ved lige. Kæledyr er velkomne. Der er fri Wi-Fi overalt.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Hotel Kirstine
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

Hotel Kirstine i Næstved er et fint sted at booke et dejligt weekendophold på. Det smukke hotel med synligt bindingsværk byder på 56 værelser i forskellige størrelser. Desuden har du gode muligheder for forkælelse og træning. Wellness-området indeholder blandt andet en indendørs pool og en udendørs pool og diverse spa-oplevelser. Du kan også træne på stedets motionscenter.

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

Hotel Kong Arthur
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

På det hyggelig Hotel Kong Arthur er der god stemning i imødekommende omgivelser. Værelserne er designet med lækre designermøbler og er generelt stilfuldt og moderne indrettede, samtidig med at der er taget højde for, at bygningen er af ældre dato. Der er mulighed for at benytte et spaområde, som tilbyder flere forskellige typer af behandlinger.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

Griffen Spa Hotel
Hotels.com

Griffen Spa Hotel

4/5

Nyd et dejligt 4-stjernet ophold på det skønne Griffen Spa Hotel på Bornholm. Det luksuriøse hotel ligger centralt i Rønne. Her kan du slappe af og lade op med skønne spa-behandlinger, spabade, opvarmet pool og sauna. Værelserne er moderne indrettede. I hotellets restaurant serveres der dejlig og sundt mad, således at hele din krop forkæles.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Munkebjerg Hotel er et af landets mest luksuriøse hoteller, hvilket giver dig de perfekte rammer for drømmende ophold. Værelserne er stilfuldt indrettede i nordisk stil. I hotellets restaurant serveres der lækker gourmet mad. På hotellet er der flere aktiviteter, som du kan deltage i. Det kan for eksempel være vinsmagning, kageborde og andre gode oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Hotel Hesselet
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

Med sin fantastiske udsigt over Øresund ligger det arkitekttegnede Hotel Hesselet. En perfekt ramme for unikke ophold. Værelserne er store og stilfuldt indrettede. På hotellet er der en skøn wellness-afdeling med spa, pool og fitness-rum. Der er mulighed for at medbringe din hund. Der er god plads til at holde fester, selskaber, konferencer og møder.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

Hotel Troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

I smukke og idylliske Svendborg kan du nyde et dejligt ophold på Hotel Troense. Hotellets romantiske bindindsværksfacade ligger med en skøn udsigt over vandet. Der tilbydes et menu-kort over udflugtsmål med bus. Det er muligt at afholde fester i festlokalerne. Hotellet har også konferencelokaler samt mødelokaler til rådighed, samt ideer til aktiviteter for dine medarbejdere.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Et weekendophold med børn er ren og skær kvalitetstid

At være på et weekendophold med børn er en god måde at skabe rum og mulighed for kvalitetstid sammen som familie. Hvor tit har I egentligt tid til det i dagligdagen? 

Hverdagen for en børnefamilie består typisk af en lang række af praktiske opgaver, der bare skal klares. Der er tale om alt lige fra tøjvask til madlavning, smøre madpakker, vaske bilen, køre børnene til sport eller legeaftaler og meget mere.

Men når I er på et weekendophold i Danmark sammen, er der ikke nogen praktiske opgaver, der lige skal overstås. I kan bare være sammen fra morgen til aften og lave alle de ting, som I godt kan lide at lave. Om det er at være udenfor og opleve en masse eller at sidde og læse en bog eller spille et spil sammen, er helt op til jer at finde ud af. 

Hvis I virkelig vil gøre noget ud af weekenden med børn, kan det måske være en god idé at invitere bedsteforældrene med på turen. Så er I flere generationer af sted, der rigtig kan hygge jer sammen hele tiden. 

Hyggelig weekend med familien på hotel

Oplevelser for hele familien under et weekendophold med børn

Når hele familien er af sted sammen, er det vigtigt, at I får nogle gode oplevelser. De gode oplevelser og minderne om dem er dejlige at have, så der altid er noget at snakke om og glæde sig over, når I er hjemme igen. 

I bør planlægge, hvad I gerne vil, inden I tager hjemmefra. Derved ved alle, hvad I skal, samt hvornår I skal det. Det giver friheden til at slappe af, når I skal til at opleve noget sammen. 

I kan vælge at benytte jer af gratis fornøjelser under et weekendophold med børn. Men der findes også masser af aktiviteter og oplevelser, der koster penge. De gratis fornøjelser kan være at tage på opdagelse i naturen i nærheden af det område, I bor i. 

En tur langs stranden eller i skoven kan være til stor glæde for jer alle. Er der budget til, at aktiviteterne godt må koste lidt, er der mange børn, der er vilde med dyreparker, zoologiske haver, akvarier, legeland, forlystelsesparker og lignende. 

Weekendopholdsguide.dk er for alle børnefamilier

Alle børnefamilier har fortjent at være sammen og kun at skulle koncentrere sig om hinanden. Det kan dog være svært at finde tiden til at undersøge markedet, når dagligdagen er travl. Det er derfor, at Weekendopholdsguide.dk er din hjælp til hurtigt at finde det perfekte ophold for din familie. 

Vi har samlet alle de bedste weekendophold, hvor børn er velkomne. De findes i alle afkroge i hele Danmark, så du kan komme lige derhen, hvor du gerne vil. Det er lige meget, om du har lyst til at tilbringe familietiden i Jylland, på Fyn, på Sjælland eller et andet sted. Der er masser af muligheder for alle og enhver. 

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Kan jeg tage på et weekendophold med børn alle steder?

Nej, det er ikke alle steder, der tilbyder, at du kan tage på et weekendophold med dine børn. Der er enkelte steder, som er forbeholdt voksne. Disse steder er naturligvis ikke repræsenteret her på Weekendopholdsguide.dk. Her på siden finder du kun ophold, hvor du kan medbringe dine børn.

Hvad koster det at tage på et weekendophold med børn?

Det er meget forskelligt, hvad det koster at tage på et weekendophold med børn. Prisen kommer typisk an på, hvor I vil bo, beliggenheden, faciliteterne, tidspunktet og andre faktorer. Du kan få et overblik over priserne for weekendophold med børn med hjælp fra vores side.

Hvor kan jeg komme på et weekendophold med børn?

Du kan komme på et weekendophold med børn en del forskellige steder rundt omkring i Danmark. Du finder ophold på Sjælland, i Jylland, på Fyn, på Samsø, på Bornholm og mange andre steder. Det er altså op til dig og din familie, hvor I vil hen.